Головна  →  Новини  →  1 серпня 2013

Блокування проведення сесії Київради може зупинити роботу промисловості столиці

Блокування проведення сесії Київради може зупинити роботу промисловості столиці

Аби обговорити цю непросту ситуацію підприємці ініціювали проведення позачергового засідання Ради директорів підприємств, установ та організацій Києва, яке відбулося 31 липня під головуванням першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка.

«Без рішення місцевих депутатів неможливе прийняття змін до бюджету, і Київська міська державна адміністрація не може використати кошти за призначенням. Це в подальшому неминуче призведе до нагромадження проблем та загострення соціальної ситуації. За цих обставин під загрозою опинилась підготовка до нового навчального року, опалювального сезону та будівництво транспортної інфраструктури. Зокрема, нам необхідно 100 мільйонів гривень для закінчення розбудови Поштової площі та лінії метро на Теремки», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Присутня на засіданні директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Людмила Денисюк зауважила, що саме промисловий виробничий сектор є однією з провідних галузей міста Києва, котрі наповнюють бюджет та сприяють сталому економічному розвитку, без якого неможливо забезпечити комфортні умови життя для мешканців міста.

«Міська влада проводила потужну роботу, щоб підняти рівень розвитку промисловості столиці, зокрема збільшити кількість проведення тендерних закупівель. І ми взяли під контроль це питання. Кількість проведення тендерів порівняно з 2011 і 2012 роками збільшилася в чотири рази. А зараз вся ця робота може звестись нанівець просто через неможливість перерозподілити бюджетні кошти. Ситуація є дуже складною, і може призвести до зупинки роботи підприємств. До того ж, проблема виконання бюджету міста негативно впливає не тільки на соціально-економічний стан комунальних і бюджетних підприємств, а й кожного мешканця столиці», – наголосила Людмила Денисюк.

За результатами засідання, директорський корпус прийняв рішення висловити свої вимоги до Київської міської ради та направити відкритий лист до депутатів усіх фракцій.

  за матеріалами: http://kievcity.gov.ua/news/9227.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024