Головна  →  Новини  →  5 квітня 2019

Віктор Смирнов: «Подолу зеленим бути» (фото)

Віктор Смирнов: «Подолу зеленим бути» (фото)

Сьогодні, 5 квітня, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов долучився до висадки дерев у сквері на вул. Щекавицькій.

Разом із працівниками комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Подільського району висадили 15 ясенів - красенів, а також спіралевидні туї.

Загалом, за останні два тижні зеленбудівцями було висаджено 158 дерев у парках «Моряків», «Кинь-Грусть» і на просп. Правди та у скверах на вул. Щекавицькій і вул. Вишгородській, 99.

«Такі заходи вже стали гарною традицією у Подільському районі. І сьогоднішня висадка дерев - це доказ того, що добра справа на користь усієї громади об’єднує людей у прагненні покращити стан довкілля, зробити наш район зеленим. Подолу зеленим бути», - зазначив Віктор Смирнов.

Протягом цього місяця планується висадити ще 82 дерева.

Варто також зазначити, що за останні 2 тижні зеленбудівці висадили понад 600 кущів. Роботи із озеленення району триватимуть і надалі.

Довідково: ясен звичайний роялвуд висаджено у сквері на вул. Щекавицькій, клен шаровидний та акацію шаровидну висаджено у парках Подільського району, клен гостролистий посадили на вулицях Костянтинівській, Ярославській, Хорива та Сковороди.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024