Головна  →  Новини  →  25 березня 2019

Для осіб, які шукають роботу, провели лекцію про роль емоційного інтелекту

Для осіб, які шукають роботу, провели лекцію про роль емоційного інтелекту

У Подільській районній філії Київського міського центру зайнятості було проведено профорієнтаційний тренінг на тему «Емоційний інтелект як фактор успіху на ринку праці». Актуальність даної теми визначена тим, що емоційний інтелект входить до топу 10 компетенцій, які необхідно опанувати до 2020-го року, згідно зі звітом Всесвітнього економічного форуму у Давосі.

Учасники семінару дізнались про роль емоційного інтелекту та його вплив на особистісну та професійну сфери розвитку людини, отримали конкретні поради  щодо умов підвищення емоційної стійкості, на практиці спробували вправи на регулювання емоцій, а також за допомогою діагностичного тесту визначили власний рівень розвитку емоційного інтелекту.

Як результат, в учасників тренінгу сформовано навички конкурентоспроможності на  сучасному ринку праці та активізовано їхні внутрішні ресурси для ефективного професійного зростання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024