Головна  →  Новини  →  25 березня 2019

До уваги киян та жителів столиці!

До уваги киян та жителів столиці!

Шановні кияни та жителі столиці!

Останнім часом до органів соціального захисту почали надходити повідомлення про те, що киянам телефонують та рекомендують звернутися до Управлінь праці та соціального захисту населення за грошовою допомогою, яку начебто дає один із кандидатів на посаду Президента України.

Нагадуємо вам, що матеріальну допомогу один раз на рік можуть отримати кияни, які опинились в складних життєвих обставинах. Така допомога надається понад 20 років за кошти місцевого бюджету згідно з Міською цільовою програмою «Турбота. Назустріч киянам» або раніше – Міською комплексною цільовою програмою «Турбота».

Для отримання допомоги необхідно звернутись із заявою до Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) або Управління праці та соціального захисту населення районних в місті Києві державних адміністрацій. До заяви слід додати:

• копія паспорту;

• копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру;

• копія пенсійного посвідчення;

• копії свідоцтв про народження дітей (для багатодітних сімей);

• копія довідки МСЕК (за наявністю);

• довідки про доходи всіх членів сім’ї, зареєстрованих із заявником, за 6 місяців, що передують місяцю звернення (оригінал);

• банківські реквізити «Картки киянина»;

• документи, які підтверджують настання обставин, що обґрунтовують потребу в наданні матеріальної допомоги.

• Копія довідки виданої за формою, визначеною Порядком оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509 з відміткою про фактичне місце проживання в м. Києві (для внутрішньо переміщених осіб).

Звертаємо вашу увагу на те, що такий захід має на меті підтримку особи, яка опинилась в складних життєвих обставинах, та жодним чином не пов’язана з виборчим процесом.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024