Головна  →  Новини  →  22 березня 2019

У бібліотеці ім. В. Котика провели дискусію «Расизм та дискримінація – перепони на шляху розвитку»

У бібліотеці ім. В. Котика провели дискусію «Расизм та дискримінація – перепони на шляху розвитку»

До Міжнародного дня боротьби з ліквідацією расової дискримінації 21 березня у бібліотеці імені Валі Котика відбулася дискусія «Расизм та дискримінація – перепони на шляху розвитку». Організатор зустрічі  Дем'ян Романюк запросив на зустріч Максима Буткевича, експерта з питань міграційної служби, та Дмитра Різниченка, співробітника Центру прав людини.

Під час заходу розглядались питання про серію етнічних погромів в Україні. Також учасники розбирали причини та наслідки цих ситуацій. Учасники – студенти Державного університету КІМВ, Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Київського педагогічного університету імені Бориса Грінченка, представники Центру іноземних мов, МФ «Відродження» жваво обговорювали ситуацію та шляхи виходу з цієї проблеми, участь молоді у  боротьбі з наслідками расизму.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024