КМДА Київська міська державна адміністрація


21 березня 2019

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

21 березня перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району.

У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій та мешканці району.

На початку засідання обговорили відключення гарячого водопостачання у 15 житлових будинках із-за пошкоджень в підвальних приміщеннях та теплопунктах будинків. Як доповів представник КП «Київтеплоенерго», на всіх об’єктах ведуться ремонтні роботи, які протягом найближчої доби будуть завершені.

Директор КП ШЕУ Подільського району зазначив про необхідність залучення організаторів ярмарків до прибирання після їхнього проведення, оскільки учасники ярмарків залишають велику кількість твердих побутових відходів. Також начальник відділу контролю за благоустроєм Павло Поляков повідомив присутнім про проведення толоки 23 березня в парковій зоні біля Синього озера та у парку відпочинку «Кинь-Грусть».

До участі в засіданні штабу долучились представники ГО «Мільйон дерев», які виступили з пропозицією висадити дерева в Подільському районі за власні кошти. Від районної влади вони просили визначити територію та породи дерев, які потрібно висадити. З цього питання Микола Григорович зазначив: «Це дуже гарна громадська ініціатива, необхідна для міста. Вам слід обмінятися контактами з районним КП УЗН та освітніми закладами для координації спільних дій».

За результатами розгляду порядку денного головуючий надав доручення для відповідного виконання.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.