Головна  →  Новини  →  19 березня 2019

Валентин Мондриївський: «У Подільському районі розпочинаються будівельні роботи на важливих інфраструктурних об’єктах» (фото)

Валентин Мондриївський: «У Подільському районі розпочинаються будівельні роботи на важливих інфраструктурних об’єктах» (фото)

19 березня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, а також керівники структурних підрозділів міської та районної адміністрацій та представники комунальних служб.

На початку наради заступник голови міської адміністрації Валентин Мондриївський приділив увагу питанню будівництва нових станцій метро Сирецько-Печерської гілки на Виноградар, на які виділено кошти з держбюджету в сумі 200 мільйонів гривень. «У Подільському районі розпочинаються будівельні роботи на важливих інфраструктурних об’єктах. Так, саме сьогодні мер столиці Віталій Кличко презентував, як відбуватиметься будівництво нових станцій метро. У кінці грудня 2021 року планують ввести в експлуатацію дві нових станції на Виноградар – «Мостицька» та «Проспект Правди». Завдяки його підтримці вже сьогодні об’єкт увійшов в активну фазу та розпочались підготовчі роботи», - сказав Валентин Мондриївський. Також він додав, що реконструкція центральної частини району теж переходить в активну фазу, зокрема мова йшла про вулиці Андріївську та Покровську.

Окремо зупинилися на обговоренні санітарно-технічного стану території району. «Необхідно забезпечити своєчасне та якісне прибирання доріг, придорожніх територій, тротуарів, зупинок громадського транспорту, парків та скверів. Ще раз наголошую на тому, що не наших територій немає, тому, необхідно налагодити дії між службами та скоординувати сили під час прибирання», - звернувся до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Микола Дубовик.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024