Головна  →  Новини  →  15 березня 2019

Віктор Смирнов привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування з професійним святом (фото)

Віктор Смирнов привітав працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування з професійним святом (фото)

14 березня, напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов привітав  працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування з професійним святом. До участі у заході долучились представники житлово-експлуатаційних дільниць району, КП УЗН, КП «ШЕУ по утриманню автомобільних шляхів та споруд на них в Подільському районі, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва».

«Напередодні професійного свята, перш за все, хочу звернутися зі словами вдячності до простих робітників. Низький уклін вам за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо жителів району. Бажаю, щоб ваша майстерність, відданість роботі та досвід були підкріплені матеріальною стабільністю та вдячністю мешканців Подільського району. Бажаю Вам та Вашим родинам доброго здоров’я, щастя, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків», - звернувся до присутніх на урочистому заході Віктор Смирнов. Також він передав щирі привітання присутнім в залі від міського голови Віталія Кличка та його заступника Валентина Мондриївського.

За вагомий внесок у створення духовних та матеріальних цінностей, досягнення високої майстерності у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення Віктор Смирнов вручив сертифікати на отримання службового житла, подяки Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та грамоти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

Після поздоровлень на гостей чекала святкова концертна програма.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024