Головна  →  Новини  →  14 березня 2019

Віктор Смирнов прозвітував про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2018 рік (фото, відео, презентація)

Віктор Смирнов прозвітував про роботу Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2018 рік (фото, відео, презентація)

14 березня в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов прозвітував про роботу районної влади за 2018 рік.

До участі у заході долучились мешканці району, керівники житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, члени Громадської ради при Подільській райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району та структурних підрозділів адміністрації.

Очільник району розпочав з того, що нагадав присутнім, що сьогодні Україна відзначає День українського добровольця. «У цей день 2014 року перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону. Пам’ятаємо усіх героїв, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за свою країну», - сказав Віктор Смирнов.

Під час свого виступу голова району презентував результати роботи Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за 2018 рік та плани на 2019 рік, а також про виконання бюджетних програм за 2018 рік.

«Впродовж 2018 року Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією виконувалось 36 бюджетних програм, на які було спрямовано 1 мільярд 186 мільйонів бюджетних коштів, що майже на 16% більше ніж у 2017 році. Дякуючи чіткій позиції міського голови та депутатського корпусу Київради, фінансування було збільшено на виконання завдань по кожній з основних галузей», - зауважив голова райдержадміністрації. Він зазначив, що пріоритетними напрямками залишається освіта, на яку спрямовано майже 78% всіх видатків району, також доповів громаді про стан справ в сфері житлово-комунального господарства, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, спорту, будівництва та інших.

Окремо голова району зупинився на планах, які плануються реалізувати у поточному році. «Серед пріоритетів – реконструкція Контрактової площі та вулиці Сагайдачного. Також для нас важливе продовження реалізації будівництва стратегічних міських об'єктів - Подільсько-Воскресенського мосту та Сирецько-Печерської лінії метро, до речі, на які вчора уряд виділив кошти з держбюджету в сумі по 200 мільйонів гривень на кожен об’єкт після відповідного звернення мера Києва», - доповів Віктор Смирнов

По завершенню звіту голова райдержадміністрації відповів на запитання присутніх щодо діяльності райдержадміністрації.

«Таким чином, підбиваючи підсумки, можу впевнено сказати, що у цьому році в планах реалізувати найсміливіші ідеї та найскладніші завдання для комфорту киян і гостей столиці. Сподіваюся, що спільними зусиллями та за підтримки міського голови Віталія Кличка та його заступника, куратора Подільського району Валентина Мондриївського усі поставлені цілі будуть реалізовані у 2019 році», - підсумував все сказане Віктор Смирнов.

Відео: https://www.facebook.com

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024