КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2019

Віталій Кличко привітав депутатів із тим, що Київ увійшов до топ-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю інвестицій

Віталій Кличко привітав депутатів із тим, що Київ увійшов до топ-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю інвестицій

Мер Києва Віталій Кличко перед початком сесійного засідання Київради привітав депутатів із тим, що столиця увійшла до топ-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю бюджетних інвестицій, а також отримала відзнаку за зниження бюрократії.

«Я повернувся із відрядження, де ми представляли Київ на міжнародній виставці нерухомості MIPIM у Каннах. Київ увійшов до топ-10 найуспішніших міст світу за рентабельністю бюджетних інвестицій, а також отримав відзнаку за зниження бюрократії, – сказав Віталій Кличко. – Я хочу привітати всіх депутатів і подякувати за роботу на користь нашої столиці».

Відповідну оцінку українська столиця отримала в конкурсі «fDi Location Awards», що проводить спеціалізований журнал fdi, який видає Financial Times. Конкурс щороку визначає найуспішніші міста світу з точки зору інвестиційної привабливості.

За словами мера, такі відзнаки є стимулом для міської влади, депутатів ще ефективніше працювати, щоб робити Київ більш привабливим для інвесторів, створювати прозорі умови роботи для бізнесу.

«Так, ще багато проблем, які нам треба вирішувати. І популізмом та гаслами справ не зробиш. Тільки спільною і наполегливою роботою», – звернувся до депутатів Віталій Кличко.

Також міський голова проанонсував відкриття скверу імені вбитого у Москві 4 роки тому російського опозиціонера Бориса Нємцова, що відбудеться завтра, 15 березня, о 12:00 поблизу російського посольства

 
 Джерело: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.