Головна  →  Новини  →  22 лютого 2019

Зустріч з представниками моніторингової місії ОБСЄ в Україні (фото)

Зустріч з представниками моніторингової місії ОБСЄ в Україні (фото)

Голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов зустрівся з представниками Бюро з демократичних інститутів і прав людини Організації безпеки і співробітництва в Європі ОБСЄ/БДІПЛ, які офіційно відкрили місію зі спостереження за президентськими виборами 31 березня в Україні.

Місію очолює посол Пітер Тейлер, до складу основної команди входять 17 експертів, що базуються в Києві. До Подільського району міста Києва завітала міжнародна група з двох осіб: Надія Яхлаф-Лаллєманд (Франція) та Ніколас Яр (США).

Під час зустрічі офіційні спостерігачі повідомили Віктору Смирнову, що місія співпрацюватиме з представниками державних органів і політичних партій, а також з кандидатами, представниками громадськості, ЗМІ та міжнародної спільноти. У день виборів стежитимуть за відкриттям виборчих дільниць, голосуванням, підрахунком бюлетенів та зведенням результатів голосування.

Представників моніторингової місії цікавило питання організації та проведення виборів на території Подільського району столиці, забезпечення повноцінної роботи виборчих дільниць та інше. На що Віктор Смирнов відповів, що 18 лютого Центральна виборча комісія утворила окружну виборчу комісію територіального виборчого округу №220, яка вже 20 лютого провела своє перше засідання, а не пізніше 12 березня 76 виборчих комісій також розпочнуть роботу. «Наше завдання – забезпечення виборчих дільниць обладнанням, інвентарем, оргтехнікою та всім необхідним для їх повноцінної роботи. Питання політичного характеру – не відносяться до компетенції Подільської районної в місті Києві державної адміністрації», - зауважив голова.

Також він запевнив, що представники місії з боку відповідних структурних підрозділів Подільської райдержадміністрації матимуть повне сприяння в роботі та отриманні інформації, яка необхідна для офіційних спостерігачів Бюро з демократичних інститутів і прав людини Організації безпеки і співробітництва в Європі ОБСЄ/БДІПЛ.   

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024