Головна  →  Новини  →  20 лютого 2019

Віктор Смирнов: «Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування Андріївського узвозу»

Віктор Смирнов: «Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування Андріївського узвозу»

20 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів щотижневу ранкову нараду на Андріївському узвозі. До участі у нараді долучились керівники структурних підрозділів та комунальних служб району.

На початку наради Віктор Смирнов звернув увагу присутніх на питання, пов'язані з прибиранням Андріївського узвозу. «Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цієї території. Мова йде як про її пішохідний режим, так і про щоденне прибирання та утримання в належному стані. З початком весняно-літнього сезону кількість відвідувачів центральної частини району зросте в декілька разів, тому маємо консолідувати зусилля та забезпечити безперебійну роботу всіх комунальних служб в цьому напрямку»,- дав доручення Віктор Смирнов.

Також учасники наради оглянули територію, прилеглу до Алеї художників і  сходів, що ведуть до Пейзажної алеї. Обговорили і питання щодо утримання зелених насаджень схилу, об’єму робіт, які необхідно виконати, щоб забезпечити оглядовість цієї території.

У ході наради також оглянули приміщення громадської вбиральні на узвозі, де голова району перевірив розташування бойлерів та висловив свої зауваження щодо внутрішнього оздоблення будівлі.

За результатами наради були надані відповідні доручення для подальшого виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024