Головна  →  Новини  →  20 лютого 2019

12 лютого на засіданні комісії розглянули 22 питання щодо захисту прав дітей

12 лютого на засіданні комісії розглянули 22 питання щодо захисту прав дітей

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 12 лютого під керівництвом заступника голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віталія Волошкевича було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини. 

На засіданні розглянули 22 питання щодо захисту прав дітей, зокрема щодо доцільності позбавлення батьківських прав окремих жителів району та щодо надання такох висновку, подовження терміну перебування дитини у державному закладі для дітей, повернення дітей на виховання у родину, становлення порядку участі батьків у вихованні дитини, затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини для її тимчасового виїзду за межі України, реєстрація/перереєстрація місця проживання дитини, зняття опіки та влаштування дітей до дитячого будинку сімейного типу, визначення місця проживання дитини з одним з батьків, вирішення житлових/майнових питань. Розглянуті та затверджені 7 індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019 рік.

Підготовлені матеріали детально вивчені працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації та обговорені присутніми членами комісії, заявниками, відповідачами та запрошеними.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей, бо кожна дитина має рости в гідних умовах та відчувати турботу про себе.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024