Головна  →  Новини  →  19 лютого 2019

58,1% мешканців Подільського району столиці обрали сімейного лікаря

58,1% мешканців Подільського району столиці обрали сімейного лікаря

19 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради головуючий зауважив, що після танення снігу гостро постає питання щодо прибирання балансових територій від сміття, особливо це стосується Контрактової та Поштової площ. «Необхідно забезпечити постійне прибирання та утримання цих території. Доручення міського голови – забезпечити повноцінне функціонування цих територій, як пішохідних зон для відпочинку киян та гостей столиці. Тому, необхідно налагодити дії між службами та скоординувати сили під час прибирання», - зазначив голова району.

Перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Так, за його словами, в районі відсутні випадки відключення опалення. Через пошкодження тепломереж гаряче водопостачання відсутнє в 19 житлових будинках. Наразі ведуться ремонтні роботи і протягом найближчої доби гаряче водопостачання в будинках буде відновлене.

Заступник голови Віталій Волошкевич доповів, що 58,1% мешканців Подільського району столиці підписали декларацію із сімейним лікарем. Кількість зареєстрованих хворих на грип та ГРВІ у районі не перевищує епідемічний поріг. Також він повідомив присутнім про відзначення у районі Дня вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, який в Україні будуть відзначати 20 лютого.

Також у ході наради обговорили питання щодо матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць району під час підготовки до проведення чергових виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

За результатами наради голова Подільської РДА надав відповідні протокольні доручення.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024