Головна  →  Новини  →  12 лютого 2019

57,2% мешканців Подільського району столиці обрали сімейного лікаря (фото)

57,2% мешканців Подільського району столиці обрали сімейного лікаря (фото)

12 лютого голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств щодо актуальних питань життєдіяльності району.

На початку наради перший заступник голови Микола Дубовик доповів про стан комунального господарства району. Так, за його словами, в районі відсутні випадки відключення опалення. Через пошкодження тепломереж гаряче водопостачання відсутнє в одному житловому будинку на вул. Електриків, 28/1. Наразі ведуться ремонтні роботи і протягом найближчої доби гаряче водопостачання в будинку буде відновлене.

Також Віктор Смирнов звернув увагу присутніх на питання, пов'язані з прибиранням вулиць, доріг та інших об'єктів. Окремо зупинився на прибиранні внутрішньоквартальних проїздів, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій, Контрактової площі, Поштової площі та Андріївського узвозу. «Оскільки за прогнозами Укргідрометцентру вже у найближчі дні температура повітря буде знижуватися до -4°C та очікується невеликий снігопад, прошу комунальні служби забезпечити готовність техніки та працівників для прибирання території району від снігу та накрижень. Також необхідно вчасно посипати території піско-соляною сумішшю таорганізувати на належному рівні роботи з розчищення дорожнього покриття та обробки протиожиледними матеріалами, оскільки навіть невеликі зміни температури провокують ожеледицю», - зауважив він.

Заступник голови Віталій Волошкевич доповів, що 57,2% мешканців Подільського району столиці підписали декларацію із сімейним лікарем. Кількість зареєстрованих хворих на грип та ГРВІ у районі не перевищує епідемічний поріг. Також він повідомив присутнім про підготовку до відзначення в Подільському районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який в Україні будуть відзначати 15 лютого.

Відповідно до плану заходів 13 лютого передбачається проведення покладання квітів до пам’ятника воїнам, загиблим та померлим від поранень в Афганістані та проведення мітингу-реквієму. З цього приводу голова райдержадміністрації Віктор Смирнов дав доручення керівникам комунальних служб перевірити санітарний стан території, прилеглої до пам’ятних знаків і запросив долучитися до заходів всіх охочих.

Керівник апарату Олександр Окатий звернув увагу на питання своєчасності опрацювання звернень громадян, що надходять до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та заповнення і подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Підбиваючи підсумки наради, головуючий також звернувся до присутніх з проханням долучитися до акції «Донорство крові на Подолі від Червоного Хреста», яка відбудеться 14 лютого в приміщенні Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста міста Києва.

За результатами наради голова Подільської РДА надав відповідні протокольні доручення.

Нагадаємо, що 14 лютого всі бажаючі можуть долучитися до лав донорів крові у Подільському районі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024