Головна  →  Новини  →  24 січня 2019

Громадська рада при Подільській РДА розпочала роботу у новому році (фото)

Громадська рада при Подільській РДА розпочала роботу у новому році (фото)

23 січня відбулось перше у новому році засідання Громадської ради при Подільській РДА. На засідання завітали представники ГО «Клуб «Еней» і БО «БФ «ВОЛНА», які запропонували з метою профілактики та подолання проблем, пов’язаних з вживанням наркотиків, запровадити проведення інформаційно-просвітницьких заходів для дітей та молоді на базі освітніх закладів та закладів соціального направлення Подільського району. Зважаючи на актуальність проблем «зловживання та залежності» в українському суспільстві, а також недостатню інформованість людей про шкоду вживання наркотиків, члени Громадської ради одноголосно підтримали просвітницьку ініціативу.

Окрім того, обговорили проблему відсутності світлофору на перехресті вулиць Оленівської та Костянтинівської, що спричиняє підвищену аварійну небезпеку. 

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 6 лютого о 15:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024