КМДА Київська міська державна адміністрація


22 грудня 2018

Оголошення ПрАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ПрАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний» повідомляє про наміри щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел викидів для виробництва,  розташованого за адресою:  04073, м. Київ, Подільський район, вул. Сирецька, 27.

Джерелами викидів є:

  • Димовідвідна труба газових котлів ДКВР;
  • Виробництво вин (приймання виноматеріалів, сульфітація, ферментація,фільтрація, дріжджове відділення, склад цукру, лінії розливу);
  • Допоміжне виробництво (хіміко мікробіологічна лабораторія, механічне відділення, тощо).

Кількість джерел викиду – 30; об’єм викидів орієнтовно становить – 8,160 т/рік та парникові гази 595,482 т/рік. Основні забруднюючі речовини: оксид вуглецю, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту), речовини у вигляді твердих суспендованих часток, недифенційовані за складом, діоксид сірки (діоксид та триоксид  в перерахунку на діоксид сірки, оцтова кислота, ацетальдегід, спирт етиловий, кислота сірчана, натрію гідроксид, водень хлористий, титану діоксин, залізо та його сполуки, манган та його сполуки, кремнію діоксин, фториди, що легко розчиняються, фториди погано-розчинні неорганічні, фтористий водень, алюмінію оксид, магнію оксид, хром та його сполуки, ангідрид вольфрамовий, 1,1,1,2 – тетрафторетан та парникові гази.

При отриманні дозволу на викиди для об’єкту будуть встановлені умови до технологічного обладнання та споруд, до адміністративних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру для запобігання перевищення викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

ПрАТ «Київський завод шампанських вин «Столичний» гарантує при здійснення своєї діяльності дотримання вимог і нормативів природоохоронного й санітарного законодавства.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Додаткову інформацію щодо обсягів викидів забруднюючих речовин в атмосферу можна отримати у ТОВ «НТЦ «Екобудексперт», розташованому за адресою: м. Київ, вул. Ваисльківська, 14 за тел. (044)496-01-20, а також на підприємстві тел. (044)277-25-00.

Публікація в газеті «КП в Україні»  від   18 грудня 2018 року   № 186 (5797/27192).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.