Головна  →  Новини  →  20 грудня 2018

Віталій Волошкевич провів нараду з підведення підсумків осіннього призову громадян (фото)

Віталій Волошкевич провів нараду з підведення підсумків осіннього призову громадян (фото)

20 грудня заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації провів нараду з підведення підсумків осіннього призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань. До участі у нараді долучились керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, Подільського райвійськкомату, Подільського управління поліції ГУ НП України в м. Києві, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району міста Києва» та члени комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу.

На початку наради Віталій Волошкевич довів до присутніх результати виконання планового завдання осіннього призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань в Подільському районі, які складають 107, 2%, та висловив подяку усім присутнім за проведену роботу.

Заступник військового комісара – начальник відділення комплектування Подільського районного у м. Києві військового комісаріату Антон Колчанов висвітлив проблемні питання, які виникали в ході проведення заходів оповіщення призовників та зосередив увагу присутніх на недопущення помилок у майбутньому.

За старанність та сумлінне виконання обов’язків військовий комісар Подільського районного у м. Києві військового комісаріату Олег Андрусенко нагородив відзнакою «За плідну співпрацю» працівників КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району міста Києва» та Подільського управління поліції ГУ НП України в м. Києві.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024