Головна  →  Новини  →  19 грудня 2018

У Подільському районі засяяла новорічна ялинка (фото)

У Подільському районі засяяла новорічна ялинка (фото)

19 грудня, в День Святого Миколая, у Подільському районі на Контрактовій площі відкрили новорічну красуню та розпочалися новорічно-різдвяні святкування.

До участі у засвіченні ялинки та привітань долучились голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов, голова постійної комісії з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха, директор Департаменту культури Київської міської державної адміністрації Діна Попова та голова ГО «Столичні ініціативи» Ігор Добруцький.

Віктор Смирнов привітав всіх присутніх з Днем Святого Миколая, із прийдешніми Новим роком та Різдвом Христовим.

«День Святого Миколая – один з найсвітліших і найрадісніших свят. Нехай добрий Святий Миколай принесе безмежне щастя у ваші сім’ї, радість та здійснення найзаповітніших мрій. Маю надію, що 2019 рік стане для країни, столиці та Подільського району роком розвитку та впевненого руху вперед. Зичу вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя. Бажаю гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача», - звернувся до присутніх голова району. Також він передав щирі вітання подолянам від міського голови Віталія Кличка, його заступника Валентина Мондриївського та запросив усіх відсвяткувати Новий рік на Подолі, де буде ціла низка новорічних локацій.

Нагадаємо, з нагоди відзначення Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят у Подільському районі м. Києва затверджено програму святкових заходів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024