Головна  →  Новини  →  13 грудня 2018

У закладах освіти Подільського району стартував конкурс «Права дітей» (фото)

У закладах освіти Подільського району стартував конкурс «Права дітей» (фото)

У межах Всеукраїнського тижня права 12 грудня на базі ЗЗСО №93 відбувся ІІІ щорічний конкурс для учнів шкіл Подільського району столиці «Права дітей».

Організаторами конкурсу виступили ГО «Форум розвитку громадського суспільства», Управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Громадська рада при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Організатори конкурсу поставили за мету сприяти формуванню правового світогляду та правової культури підлітків, ознайомити з основними положеннями Конвенції ООН «Про права дитини», виховати в учнів правову свідомість та інтерес до правових знань.

Усі команди показали високий рівень знань та підготовки. Учасники продемонстрували свої знання та ерудицію з питань цивільного, кримінального, адміністративного та конституційного права. Прекрасно, творчо, різноманітно презентували домашнє завдання.

За результатами конкурсу було визначено переможців. Вітаємо команди з призовими місцями. І місце посіла команда Гімназії №107 «Введенська», ІІ місце – команда ЗЗСО №6, ІІІ місце – команда ЗЗСО № 10.

Команди отримали дипломи, а переможці – кубки. Також від представників ГО «Форум розвитку громадського суспільства» усі переможці отримали можливість завітати на екскурсію до Верховної Ради України, яка відбудеться у січні 2019 року.

 Вітаємо з перемогою!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024