Головна  →  Новини  →  13 грудня 2018

13 грудня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу (фото)

13 грудня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу (фото)

Комунальні служби продовжують роботи з прибирання снігу в Подільському районі. Так, 55 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 6 одиниць техніки.

28 одиниць снігоприбиральної техніки та 35 працівників комунального підприємства ШЕУ проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Шляховики очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.

263 працівники та 11 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств. 

Нагадаємо, сьогодні, 13 грудня,  у Києві вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 0-2° морозу.

Міська влада закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку зі снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024