Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

У Подільському районі пройшли перші громадські обговорення в рамках процесу Інтегрованого міського розвитку (фото)

У Подільському районі пройшли перші громадські обговорення в рамках процесу Інтегрованого міського розвитку (фото)

Метою першої хвилі громадських обговорень було обговорити ключові проблеми району, виявити його сильні та слабкі сторони.

Під час кожної події обговорення проводились у невеликих групах 4-10 людей. Учасники мали можливість обговорити проблеми, з якими вони зіштовхуються у районі, виказати свої острахи та побоювання, розказати, за що вони люблять свій район та які найбажаніші зміни в оглядній перспективі.

Пропонуємо Вам ознайомитись з результатами обговорень.

Також, якщо ви маєте ще якісь не враховані пропозиції - просимо вас надсилати їх на електронну пошту: [email protected], не пізніше 17.12.2018 (понеділок включно).

Результати трьох обговорень будуть передані експертам з 12 сфер, що працюють над створенням стратегії. Наступні громадські обговорення в рамках процесу Інтегрованого міського розвитку Подільського району відбудуться наприкінці січня та будуть присвячені напрацюванню спільного бачення майбутнього району.

 Сторінка процесу Інтегрованого міського розвитку Подільського району у фейсбуці.

 Довідка:

Проект «Інтегрований розвиток міст в Україні» виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». У ньому беруть участь Львів, Чернівці, Вінниця, Житомир, Полтава та Подільський район Києва. Уряд Німеччини фінансує проект у розмірі 7,25 млн євро, Уряд Швейцарії надає 1,85 млн євро.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024