Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

До уваги керівників підприємств, установ та організацій району

До уваги керівників підприємств, установ та організацій району

З метою підвищення рівня охорони праці на підприємствах, установах та організаціях району, привернення уваги до існуючих проблем у сфері охорони праці, свідомого і відповідального ставлення до питань охорони праці і промислової безпеки, а також попередження нещасних випадків і професійних захворювань на виробництві, Подільською районною в місті Києві державною адміністрацією буде проведено семінар-нараду 17 грудня 2018 року. Тема семінару - наради: «Культура безпеки праці. Прагнення до нульового травматизму на виробництві», запрошуються  представники з питань охорони праці підприємств, установ та організацій району.

Буде проведений тренінг із надання першої домедичної допомоги в умовах виробництва під час можливих екстремальних подій, які потрібні для збереження життя і здоров'я потерпілого до прибуття професійних медиків.

Під час тренінгу дізнаєтесь про:

  • власну безпеку під час надання першої допомоги;
  • основні міфи про першу допомогу;
  • алгоритм дій із оцінки стану потерпілого;
  • порядок зупинки кровотечі та подальші дії.

Місце проведення семінару - наради Контрактова пл., 2 , III поверх актова зала адміністрації.

Початок семінару - наради об 10.00 годині. Початок реєстрації учасників семінару - наради в 9.30. Телефон для довідок - 425-12-51.  

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024