КМДА Київська міська державна адміністрація


12 грудня 2018

Микола Дубовик провів щотижневу нараду на Андріївському узвозі (фото)

Микола Дубовик провів щотижневу нараду на Андріївському узвозі (фото)

12 грудня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик спільно з керівниками структурних підрозділів та комунальних служб району провів нараду на Андріївському узвозі.

У ході наради Микола Дубовик перевірив, як просувається будівництво громадської вбиральні на Андріївському узвозі. Обговорювали питання підключення об’єкту будівництва до мереж водопостачання та електропостачання з відповідними структурами ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» та ПрАТ «АК «Київводоканал».

Перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації також оглянув хід облаштування додаткової променадної частини на Алеї художників. До участі долучився головний архітектор проекту Юрій Лосицький. «Після проведення зазначених робіт необхідно облаштувати додатковий простір постійно діючої виставки для художників, який передбачає встановлення додаткових металевих конструкцій та освітлення на прилеглій території, щоб кияни та гості столиці мали можливість комфортно відвідувати цю частину туристичного маршруту, а митці мали облаштовану зону для своєї діяльності», - зауважив Микола Дубовик. Обговорювалось і питання щодо утримання зелених насаджень схилу, об’єму робіт, які необхідно виконати, щоб забезпечити оглядовість цієї території.

За результатами наради перший заступник голови райдержадміністрації надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.