Головна  →  Новини  →  10 грудня 2018

Під рожевими вітрилами професійних мрій (фото)

Під рожевими вітрилами професійних мрій (фото)

У віртуальній профорієнтаційній подорожі побували діти з інвалідністю загальноосвітньої санаторної школи-інтернат №19.

Фахівці з профорієнтації Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості завітали до школи з символічним естафетним атрибутом – Корабликом професійних мрій.

Профорієнтаційний марафон «ПРОФFEST – 2018» продовжує крокувати загальноосвітніми навчальними закладами міста Києва.  У Подільському районі цього разу він проводиться із символічним Корабликом професійних мрій, який, як естафетний атрибут, подорожує від школи до школи, манячи у цікаву віртуальну профорієнтаційну мандрівку.

Із віртуальної подорожі школярі повертаються із реальним багажем знань: засвоєними правилами обрання майбутньої професії, практичним досвідом щодо зважених рішень при її виборі.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю  символічний Кораблик професійних мрій зайшов у гавань загальноосвітньої санаторної школи-інтернат №19. Учні восьмих класів радо поділилися своїми професійними мріями та дружно зробили перших сім кроків до виваженого обрання майбутньої професії. Школярам цього навчального закладу при виборі професії треба враховувати ще й додаткові особливі фактори, адже більшість із них – діти з інвалідністю. Про ці та інші особливості обрання майбутньої професії у дружній та невимушеній атмосфері поговорили під час віртуальної подорожі на Острів Професійних Мрій фахівці з профорієнтації Подільської районної філії Київського міського центру зайнятості з учнями восьмих класів.

Успіхів вам та професійних звершень, майбутні професіонали, під рожевими вітрилами професійних мрій!

Начальник відділу профорієнтації

Надія Кулієвич

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024