Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

У Подільському районі відбудуться заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (+ план заходів)

У Подільському районі відбудуться заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (+ план заходів)

З метою гідного вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії Чорнобильській АЕС, належного забезпечення соціального захисту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи у Подільському районі столиці відбудуться заходи до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

13 грудня за участю керівництва Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, чорнобильців, представників громадських організації та жителів району відбудеться покладання квітів до пам'ятного знаку «До 25-х роковин Чорнобильської катастрофи», пам'ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС та до пам’ятного знаку біля Національного музею «Чорнобиль».

Протягом грудня у навчальних закладах Подільського району пройдуть зустрічі з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, уроки пам’яті на тему Чорнобильської катастрофи. Також для учнів шкіл будуть організовані екскурсії до Національного музею «Чорнобиль».

Для підопічних Територіального центру соціального обслуговування населення будуть організовані виставки та лекції.

План заходів із відзначення у 2018 році Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Подільському районі м. Києва

Назва заходу

Дата, час та місце проведення

Оформлення тематичних виставок літератури та періодики

08-15.12.2018

Заклади освіти

Проведення тематичних виховних годин

08-15.12.2018

Заклади освіти

Година пам’яті «Чорна свіча: Чорнобиль…»

12.12.2018, 1400

Відділення денного перебування,

вул. Світлицького, 24-А

Покладання квітів біля пам'ятного знаку «До 25-х роковин Чорнобильської катастрофи» та пам'ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС

Покладання квітів до пам’ятного знаку біля Національного музею «Чорнобиль»

13.12.2018, 1100

вул. Кирилівська, 99
 

13.12.2018, 1200

пров. Хорива, 1

Година соціального працівника «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»

14.12.2018, 1400

Відділення денного перебування

вул. Кирилівська, 115/3

Відвідування Національного музею «Чорнобиль»

Грудень 2018 року

Заклади освіти

Перегляд та обговорення відеофільмів та документального кіно

Грудень 2018 року

Заклади освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024