Головна  →  Новини  →  7 грудня 2018

У Подільському районі відбулася тематична секція «Міжнародне співробітництво міст-партнерів. Основні напрямки» (фото)

У Подільському районі відбулася тематична секція «Міжнародне співробітництво міст-партнерів. Основні напрямки» (фото)

5 грудня в межах II-го Форуму громадських рад міста Києва «Велика Столиця - 2019» у Подільській райдержадміністрації відбулася тематича секція «Міжнародне співробітництво міст-партнерів. Основні напрямки».

Актуальність теми обумовлена тим, що місто Київ має свій потенціал розвитку, що підвищує інтерес зарубіжних країн до співпраці. До обговорення питання міжнародного співробітництва, залучення громадськості до участі в зміцненні культурних та економічних зв'язків між містами-партнерами столиці долучилася ціла низка спікерів, котрі розповіли про свої досягнення в цій галузі.

Так, під час зустрічі виступили голова Громадської ради при КМДА Богдан Назаренко, голова комітету з міжнародних зв’язків Громадської ради при КМДА Тетяна Гойко, голова Громадської ради при Подільській РДА Тарас Білінський, начальник відділу перспективного розвитку та координації проектів управління міжнародних зв’язків апарату КМДА Марія Адомайтіс, засновник та керівник міжнародної компанії в галузі комунікацій та телевізійного виробництва Euromedia, виконавчий продюсер Евробачення 2017 в Украіні Павло Грицак, заступник директора Державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» Сергій Косар, засновник громадської організації «Намисто» Катерина Шестакова.

Жвава дискусія стосувалася співпраці в інформаційній та технічній сферах, професійного обміну між країнами, а також розширення поля громадських ініціатив в аспекті побудови та розвитку громадянського суспільства.

За результатами тематичного секційного засідання напрацьовано Резолюцію, яка буде оприлюднена на Форумі «Велика Столиця-2019» у Київській міській державній адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024