Головна  →  Новини  →  7 грудня 2018

6 грудня відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України (фото)

6 грудня відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України (фото)

6 грудня у приміщенні Дитячої школи мистецтв ім. Стефана Турчака відбулись урочисті збори ветеранів АТО Подільського району, які отримали відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України.

Від Подільської районної в місті Києві державної адміністрації до ветеранів АТО Подільського району завітав заступник голови Віталій Волошкевич. Також до участі у заході долучилось керівництво Військового комісаріату Подільського району та в.о. голови правління ГО «Київська спілка ветеранів АТО Подільського району» Олександр Васильченко.

«Ми пишаємося нашими захисниками. Бо українські військові – основа незалежності та безпеки нашої держави. Усі ми маємо можливість жити нормальним життям, розвивати країну, вчитись, виховувати дітей тільки тому, що ви захищаєте нас. У цей святковий день від щирого серця бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя вам та вашим родинам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним» - сказав Віталій Волошкевич, звертаючись до присутніх в залі.

Перед бійцями, їх рідними та близькими виступили колективи та вихованці Дитячої школи мистецтв ім. Стефана Турчака.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024