Головна  →  Новини  →  6 грудня 2018

У Подільському районі відбудеться ІІІ щорічний конкурс «Права дітей»

У Подільському районі відбудеться ІІІ щорічний конкурс «Права дітей»

12 грудня 2018 року відбудуться фінальні змагання ІІІ щорічного інтелектуального конкурсу «Права дітей» серед учнів 9-10 класів шкіл Подільського району міста Києва в межах «Всеукраїнського тижня права».

Головною метою конкурсу є формування правового світогляду та правової культури підлітків, опрацювання основних положень Конвенції ООН «Про права дитини» та Загальної декларації прав людини, виховання активної громадської позиції молоді та підвищення інтересу до поглибленого вивчення правознавства.

Програмою заходу передбачено проведення різноманітних конкурсів, вікторин та сюжетно-рольових ігор на правову тематику, презентації творчих робіт учнів, зустрічі з цікавими людьми - представниками правничих професій.

За результатами конкурсу 3-и команди переможці отримають відзнаки та призи.

Організатори: ГО «Форум розвитку громадянського суспільства», Управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

За підтримки і сприяння Подільської РДА, Громадської ради при Подільській райдержадміністрації та ГО «ВУЛИК ІДЕЙ Клуб розумних дітей».

Детально про подію: https://www.facebook.com/events/266943634174621

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024