КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2018

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

6 грудня у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою Подільського району.

У засіданні взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Перший заступник голови райдержадміністрації зосередив увагу присутніх на відсутності гарячої води у 45 житлових будинках Подільського району. Представник КП «Київтеплоенерго» доповів, що усунення пошкоджень наразі відбувається згідно з графіком, на будинках вивішуються оголошення про терміни відновлення подачі водопостачання. Щодо опалення, то станом на 6 грудня від опалення відключені два житлових будинки. Представники обслуговуючих організацій запевнили, що у найкоротші терміни опалення в оселях подолян буде відновлене.

Крім того, Микола Дубовик звернув увагу присутніх на необхідність контролювати стан доріг та вулиць району.

«Оскільки за прогнозами Укргідрометцентру вже у найближчі дні температура повітря буде знижуватися до -7°C, також прогнозують сніг, прошу комунальні служби тримати на контролі питання щодо вчасного посипання вулиць та доріг району, організувати на належному рівні роботи з розчищення дорожнього покриття та обробки протиожиледними матеріалами відповідні території», - зауважив Микола Дубовик.

За результатами наради Микола Дубовик надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.