Головна  →  Новини  →  5 грудня 2018

Нарада щодо актуальних питань реалізації громадських проектів (фото)

Нарада щодо актуальних питань реалізації громадських проектів (фото)

5 грудня перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик провів нараду щодо актуальних питань реалізації громадських проектів. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та автори громадських проектів.

У поточному році на реалізації у Подільській районній в місті Києві державній адміністрації знаходиться 12 громадських проектів. Станом на 5 грудня  9  громадських проектів повністю реалізовано,  ще 3 проекти-переможці знаходяться на завершальній стадії. «У межах коштів громадського бюджету було придбано сучасне обладнання для шкіл району, оновлено 2 дитячих клуби за місцем проживання, облаштовано сучасний спортивний майданчик, створено функціональний простір для активного  розвитку дітей на основі інноваційних методик освіти», - зауважив Микола Дубовик під час наради.

Окремо обговорили проекти, що залишаються не реалізовані, та шляхи усунення проблемних питань. Після обговорення громадських ініціатив до уваги присутніх в залі представили фото реалізованих проектів Подільського району столиці.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, котрі відповідають за реалізацію проектів,  щодо оперативного вирішення всіх проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024