Головна  →  Оголошення  →  3 грудня 2018

Оголошення про результати конкурсу

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація повідомляє, що 30.11.2018 о 12.00 за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2, відбулось засідання конкурсної комісії Подільської районної в місті Києві державної адміністрації під головуванням голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Смирнова Віктора Володимировича щодо визначення переможця конкурсу на право погодинної оренди нежитлових приміщень 1-го поверху загальною площею 146,80 кв.м в будівлі ЗНЗ «Гімназія  № 107 «Введенська» на вул. Введенській, 35.

Переможцем конкурсу визначена Дитячо-юнацька спортивна школа з танцювальних видів спорту «СУПАДАНС», як єдиний претендент на право погодинної оренди зазначених  приміщень.

Також, конкурсною комісією затверджені умови конкурсу на право оренди нежитлових приміщень закладів охорони здоров’я на вул. Полковій, 57 та  на проспекті Свободи, 22 для розміщення аптек.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024