Головна  →  Оголошення  →  27 листопада 2018

Оголошення Приватного акціонерного товариства «КРІПТА» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Приватне акціонерне товариство «КРІПТА»,  що розташована за адресою: 04136, м. Київ, Подільський район, вул. Північно-Сирецька, 1-3 повідомляє про наміри отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі своєї діяльності.

Підприємство спеціалізується на виробництві радіоелектронні апаратури.

З метою отримання Дозволу вищезазначеним товариством була проведена Інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені Документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами цього підприємства. Після висловлювань побажань. Документи  у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних Державних органах.

         В результаті проведення вищевказаних робіт встановлено:

  1. Стаціонарними джерелами утворення та викидів забруднюючих речовин від діяльності підприємства є: 31 (тридцять одне) джерело викидів (верстат різки проволоки, система регенерації злитків, установка відмивання пластин, місце пайки вініпласту, апарат дробейструйки, шліфувальний та заточні верстати, апарат зварювання металів, місце перекачки кислот і лугів, іонообмінна станція, скафандр ПК-6, прес УГП-50, скафандр НЖС, установка хімобробки Лада-125, машина монтажу кристалів ЭМ 4085; та інші допоміжні джерела викидів).
  2. У процесі виробничої діяльності підприємства до атмосферного повітря будуть потрапляти наступні основні забруднюючі речовини: натрію гідроокис (натр Їдкий, сода каустична), оксид вуглецю, діоксин вуглецю, метан, залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо), ртуть та її сполуки (у перерахунку на ртуть), свинець та його сполуки (у перерахунку на свинець), манган та його сполуки (у перерахунку на манган), олово та його сполуки (у перерахунку на олово), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок (мікро-частинки), оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+ NO2], азоту (1) оксид (N2O), азотна кислота, сульфатна кислота (H2 SO4 ) (сірчана кислота), моноетаноламін, спирт ізопропіловий, спирт етиловий, етиленгліколь (етадіол), ацетон, бутилацетат, диметилформамід, етилацетат, кислота оцтова, толуол, фенол, формальдегід, 1-хлор-2,3-епіксипропан (епіхлоргідрин), вініл хлористий, водню хлорид (соляна кислота за молекулою НСІ).
  3. Потужність викиду по підприємству становить 2,49069 т/рік (без урахування парникових газів).
  4. Нормативна санітарно-захисна зона (СЗЗ) від джерел викидів підприємства  становить  50 метрів.    

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «Aviso» від 30.10.2018 № 52

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024