Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

Засідання Громадської ради при Подільській РДА присвятили проблемі проявів вандалізму в районі (фото)

Засідання Громадської ради при Подільській РДА присвятили проблемі проявів вандалізму в районі (фото)

7 листопада члени Громадської ради при Подільській РДА під час засідання намагалися знайти шляхи впливу на вуличних художників. Проблема «нелегального» графіті існує у всьому місті вже давно. Прикладом нещодавнього «самовираження» стала будівля Подільського Центру надання адміністративних послуг (вул. Костянтинівська, 9/6), напис на якій варто розглядати радше, як прояв вандалізму, а не мистецький витвір. Дана проблема пов’язана не тільки з псуванням естетичного вигляду історичних, архітектурних пам’яток та значними збитками, але насамперед актуальна тому, що за допомогою подібних написів здійснюється поширення наркотичних засобів.

В якості шляхів вирішення проблеми розглядали варіанти компромісу - дати можливість реалізовувати свої здібності на спеціально організованому тематичному фестивалі, а також радикальні заходи у вигляді матеріальної відповідальності за завдану шкоду.

Також під час засідання координатори проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні» запросили всіх бажаючих до участі в першій хвилі громадських обговорень «Проблеми та ресурси Подільського району». Детально про подію за посиланням https://www.facebook.com/events/760230017641927/

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 21 листопада 2018 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024