Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу (фото)

8 листопада перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій, мешканці району.

На початку засідання головуючий звернув увагу присутніх на нагальному питанні щодо ліквідації пошкоджень тепломереж та поновлення подачі тепла до осель мешканців району. «Станом на ранок в районі 20 будинків, в яких ще на давались послуги з центрального опалення від початку опалювального сезону, тому пов’язані з цим пошкодження треба ліквідовувати в першу чергу», - зауважив Микола Дубовик. 

Так, за словами представника КП «Київтеплоенерго», тривають активні ремонтні роботи в мікрорайоні Куренівка, щоб якнайшвидше відновити подачу опалення, також роботи ведуться на вулицях Кирилівській та Воздвиженській. На 100% підключені до опалення заклади охорони здоров’я та освітні заклади району.

Також Микола Дубовик детально зупинився на питанні щодо благоустрою району. «До наступного засідання штабу підготувати мені аналітичну довідку щодо укладення договорів на вивіз відходів закладами громадського харчування, які розміщені в центральній частині Подільського району», - доручив головуючий.

Крім того, у ході засідання начальник КП "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Подільського району м. Києва" Олег Хмарський звернув увагу присутніх на випадки несанкціонованого розміщення рекламних щитів на тротуарах та зелених зонах району, які підлягають демонтажу.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024