Головна  →  Новини  →  7 листопада 2018

7 листопада відбулась щотижнева нарада голови Подільської РДА на Андріївському узвозі (фото)

7 листопада відбулась щотижнева нарада голови Подільської РДА на Андріївському узвозі (фото)

7 листопада голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов спільно із його першим заступником Миколою Дубовиком та керівниками структурних підрозділів, комунальних служб провів щотижневу ранкову нараду на Андріївському узвозі.

Під час наради голова Подільської РДА проінспектував просування будівництва оглядового майданчику на Алеї художників, а саме якість та темпи виконання робіт. «Оглядовий майданчик близько межує із зеленими насадженнями, тому треба контролювати підрядника, щоб не було порушення параметрів, встановлених у проекті на будівництво», - зазначив Віктор Смирнов.

Голова району також перевірив хід будівництва громадської вбиральні, ділянки, на яких відбувається заміна болардів, та визначив місця, які потребують покращення благоустрою.

Крім того, Віктор Смирнов поспілкувався з громадськими активістами щодо діяльності забудовників на Андріївському узвозі та вжиття заходів для збереження археологічних знахідок на Поштовій площі.

За результатами наради голова Подільської РДА дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024