Головна  →  Новини  →  7 листопада 2018

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський провів нараду щодо комплексної реновації Подолу (фото)

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський провів нараду щодо комплексної реновації Подолу (фото)

6 листопада у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяв участь заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб та підприємці району.

На початку наради обговорили стан проходження експертиз документацією щодо проекту «Київська вітальня». Згідно з цим проектом планують реконструювати Контрактову площу, вулиці Петра Сагайдачного, Андріївську, Покровську та ін. «Як тільки документація щодо проекту пройде всі необхідні експертизи, почнеться комплексна реконструкція центральної частини Подільського району. Зараз необхідно узгодити всі проектні рішення для досягнення найкращих показників під час реконструкції», - зауважив Валентин Мондриївський.

Також йшла мова про завершення робіт з будівництва скверу біля станції метро «Тараса Шевченка». Як доповіла директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько, сьогодні підрядна організація завершує встановлення паркану у сквері і у другій половині тижня планується його відкриття.

Крім того, обговорили хід реконструкції скверів на вул. Іллінській, Кирилівській, Куренівського парку, фонтану «Самсон» інші поточні питання стану благоустрою в центральній частині району.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024