Головна  →  Новини  →  5 листопада 2018

У Подільському районі відбулися змагання з футболу за кубок голови Подільської РДА

У Подільському районі відбулися змагання з футболу за кубок голови Подільської РДА

1 та 2 листопада відбулася важлива подія у спортивному житті району – турнір з футболу «Кубок голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації». 

Ці змагання започатковані у 2016 році Валентином Мондриївським, який тоді очолював Подільську райдержадміністрацію, але і зараз, обіймаючи посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації, він долучився до свята футболу та привітав учасників змагань.

Всього участь у турнірі взяли 8 команд з дитячих спортивних шкіл, футбольних клубів Києва та Київської області. Зокрема, КДЮСШ "Чемпіон", ФК "Карат-Подол", ПФК "Рось", ФК "Титан".

Перемогу у змаганнях виборола команда футбольного клубу «Карат-Подол». Це молодий клуб, в якому займаються 30 вихованців. Також вони отримали перехідний кубок голови Подільської РДА. Всі учасники змагань були нагороджені медалями за активну участь, а кращим гравцям вручили футбольні м'ячі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024