Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2018

Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

Віктор Смирнов провів нараду на Андріївському узвозі (фото)

31 жовтня голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов спільно із його першим заступником Миколою Дубовиком та керівниками структурних підрозділів, комунальних служб провів традиційну ранкову нараду на Андріївському узвозі.

У ході наради голова району детально проінспектував усунення недоліків, виявлених під час попередніх нарад. Це і робота вже встановлених болардів та хід монтажу нових, ремонт пошкодженої бруківки на проїжджій частині вулиці, накриття виставкового обладнання, що на Алеї художників.

Також він  перевірив  хід будівництва громадської вбиральні. «Будівництво несучих конструкцій дійсно просуваються швидко. Поки у мене суттєвих зауважень щодо виконання робіт немає. Сподіваюсь, що такий темп буде утримуватись і надалі», - зазначив голова району.

Крім того, Віктор Смирнов проінспектував паркову зону біля сходів, що ведуть до Пейзажної алеї, де поспілкувався з перехожими, які висловили свою думку щодо стану благоустрою у цій мальовничій частині району.

За результатами наради голова Подільської РДА дав доручення керівникам структурних підрозділів та комунальних служб для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024