Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2018

29 жовтня відбулось виїзне засідання клубу «Гармонія»(фото)

29 жовтня відбулось виїзне засідання клубу «Гармонія»(фото)

29 жовтня у відділенні денного перебування Територіального центру соціального обслуговування Подільського району відбулося виїзне засідання клубу позитивного настрою «Гармонія».

Працівники відділення радо вітали клубівців на святі гарбуза «Король осені». Гості пригощалися смачними стравами, співали, жартували та насолоджувались спілкуванням.

На захід також завітали працівники бібліотеки імені Івана Франка – Валентина Никитович та Світлана Меренкова, які розповіли присутнім про Національний день гарбуза, який щорічно святкують в США 26 жовтня. У цій країні гарбуз – одна з найважливіших сільськогосподарських культур. Популярний він і у нас. Для українців гарбуз не тільки символ Хеловіну, окраса інтер’єру, а й поживна, смачна їжа та корисна аптека, яка зцілить від багатьох недуг. Нарядний і яскравий помаранчевий красень підняв гостям настрій, створив у колі справжніх друзів атмосферу затишку та тепла.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024