Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2018

Підприємці та мешканці взяли участь у нараді з питань облаштування центральної частини Подільського району (фото)

Підприємці та мешканці взяли участь у нараді з питань облаштування центральної частини Подільського району (фото)

30 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась нарада з питань комплексної реновації території Подолу. У нараді взяли участь перший заступник голови району Микола Дубовик, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники комунальних служб та підприємці району.

У ході наради директор КП УЗН Подільського району Ольга Манько та представник КО «Київзеленбуд» доповіли про хід робіт з будівництва скверу біля станції метрополітену «Тараса Шевченка». Так, Ольга Манько повідомила, що до кінця поточного тижня у сквері планується встановити лави та спільно з КП «Київський метрополітен» опрацювати питання щодо відкриття виходу із станції метро, який був закритий на час проведення будівельних робіт.  Також йшла мова про відновлення Куренівського парку, будівництво/реставрацію скверів на вулицях Почайнинська та Кирилівська.

Крім того, для участі у нараді були запрошені забудовники, які зводять багатоповерхові житлові будинки у Подільському районі на вулицях  Данченко, Замковецькій та інших. «Під час здачі будівельних об’єктів в експлуатацію необхідно, щоб під’їзди до будинків були належним чином облаштовані та передані на баланс відповідним організаціям, які у подальшому будуть їх утримувати та обслуговувати», - звернувся до забудовників перший заступник голови району.

Також у засіданні брала участь мешканка будинку, що на вулиці Хорива, яка звернулась з пропозицією про зміни руху на ділянці від вулиці Набережно-Хрещатицької до Межигірської. Пропозицію було уважно розглянуто і представник комунального підприємства «Центр організації дорожнього руху» пообіцяв розглянути можливість встановлення знаку про заборону руху вантажних автомобілів на вул. Хорива.

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024