Головна  →  Новини  →  29 жовтня 2018

У рамках проекту «Лікар у Вашому домі» за минулий тиждень здійснено майже 1400 обстежень (+графік)

У рамках проекту «Лікар у Вашому домі» за минулий тиждень здійснено майже 1400 обстежень (+графік)

У рамках проекту «Лікар у Вашому домі» за минулий тиждень здійснено 1388 обстежень. Загалом від початку дії проекту – 42 485 обстежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За результатами обстежень 840 осіб із 1388 мають надмірну вагу, у 553 обстежених виявлено підвищений артеріальний тиск, у 167 осіб – високий рівень цукру крові, а у 250 осіб – високий рівень холестерину», – розповів Микола Поворозник.

Також, за його словами, здійснено 109 виїздів мультидисциплінарних бригад, до складу яких входять лікар і медсестра первинної ланки та вузькопрофільні спеціалісти. Такі бригади виїжджають до соціально незахищених сімей або до людей, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

Нагадаємо, у рамках проекту кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі», які розміщені в усіх районах міста. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла.

Графік на поточний тиждень - за посиланням.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024