Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2018

У Подільській РДА провели нараду з питань проведення осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу (фото)

У Подільській РДА провели нараду з питань проведення осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу (фото)

25 жовтня в Подільській районній в місті Києві державній адміністрації провели нараду з питань проведення осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу. У нараді взяли участь заступник голови Подільської РДА Віталій Волошкевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники Подільського райвійськкомату, закладів охорони здоров’я, Подільського управління поліції ГУ НП України в м. Києві, КП “Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району міста Києва” та інші члени комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу.

Віталій Волошкевич звернув увагу присутніх на важливість виконання Указу Президента України від 15 лютого 2018 року № 33/2018 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році”. «До кінця року залишилось не так багато часу для виконання річного плану з призову громадян на строкову військову службу. Начальникам дільниць необхідно особисто контролювати хід інформаційно-роз’яснювальної роботи з призовниками та їх батьками, пояснювати умови проходження служби», - зазначив заступник голови району.

З інформацією щодо результатів проведення оповіщення громадян України про їх прибуття до Подільського районного у м. Києві військового комісаріату, стану розшукової роботи та комплектування команд виступив військовий комісар Подільського районного у м. Києві військового комісаріату, майор Олег Андрусенко.

Також у ході наради напрацьовано план дій щодо виконання планового завдання осіннього 2018 року призову громадян на строкову військову службу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024