Головна  →  Новини  →  26 жовтня 2018

У Подільському районі відбулися урочисті заходи, приурочені 74-й річниці вигнання нацистів із України

У Подільському районі відбулися урочисті заходи, приурочені 74-й річниці вигнання нацистів із України

26 жовтня у Подільському районі столиці з нагоди 74-ї річниці вигнання нацистів із України відбулися урочисті заходи, в яких взяв участь заступник голови Подільської РДА Віталій Волошкевич. Розпочалися вони з покладання квітів до пам'ятного знаку чехословацьким воїнам на площі Валерія Марченка, потім на Куренівському цвинтарі вшанували пам'ять воїнів, які брали участь у боях за Київ. А в парку моряків поклали квіти до пам'ятника морякам Героїчної Дніпровської флотилії. 

Віталій Волошкевич зазначив: «Ми пишаємось і всіляко підтримуємо наших ветеранів, які брали участь у вигнанні нацистів із нашої землі, але й пам’ятаємо про тих, хто не повернувся живим з поля бою. Кожного року ми приходимо до місць їхнього захоронення, щоб висловити свою вдячність та вшанувати пам’ять про їх подвиг».

Також у Подільському районі тривають тематичні виставки в бібліотеках, урочисті заходи у відділенні денного перебування Територіального центру соціального обслуговування, зустрічі школярів з ветеранами Другої світової війни. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024