КМДА Київська міська державна адміністрація


5 листопада 2018

8 листопада запрошуємо до обговорення актуальних питань життєдіяльності Подільського району столиці в межах інтегрованого розвитку

8 листопада запрошуємо до обговорення актуальних питань життєдіяльності Подільського району столиці в межах інтегрованого розвитку

Запрошуємо: жителів будь-якого віку та соціального статусу, представників місцевого бізнесу та інституцій, людей, що працюють, навчаються або часто бувають у Подільському районі.

Мета події - зібрати інформацію про потреби жителів та користувачів району, виявити сильні та слабкі сторони району, структурувати його ключові проблеми. Під час заходу також планується коротка презентація про ключові цілі та задачі проекту інтегрованого розвитку Подільського району.

Одним з ключових елементів інтегрованого розвитку є максимальне залучення жителів та представників бізнесу та інституцій, людей, що працюють та вчаться у районі. Під час розробки концепції для Подільського району багато уваги буде приділено різним гравцями та їх інтересам, оскільки саме це є запорукою сталого та безконфліктного розвитку. В першій половині листопада відбудеться три громадських обговорення поточного стану району на Виноградарі та Вітряних горах, Куренівці, Пріорці, Мостицькому масиві, Замковищі, Антифіївці й Подолі.

Відбудеться три хвилі обговорення:

  • Виноградар та Вітряні гори (та інші прилеглі райони меншого розміру); 
  • Куренівка, Пріорка, Мостицький масив, Замковище, Антифіївка (та інші прилеглі райони меншого розміру); 
  • Поділ (від Поштової площі до м. Тараса Шевченка). 

Обговорення проводитимуться у невеликих групах з модератором - це є запорукою того, щоб кожна точка зору була озвучена та почута. Учасники матимуть можливість обговорити проблеми, з якими вони зіштовхуються у районі, виказати свої острахи та побоювання, розказати, за що вони люблять свій район та які найбажаніші зміни в оглядній перспективі.

Всі дані отримані за результатами громадських обговорень будуть проаналізовані та передані незалежним експертам, які працюють над концепцією інтегрованого розвитку. Таким чином, усі напрацьовані тези буд буде враховано вже на першому етапі роботи над документом.

Обговорення відбуваються в межах процесу Інтегрований розвиток Подільського району Києва.

Тривалість кожної події: 2 години.

Дата та час проведення: 8 листопада, 18.30-20.30.

Місце проведення: бібліотека Дружби народів, проспект Свободи, буд. № 15/1.

Посилання на подію: https://www.facebook.com/events/760230017641927/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.