Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2018

На засіданні оперативного штабу обговорити питання підключення опалення (фото)

На засіданні оперативного штабу обговорити питання підключення опалення (фото)

25 жовтня перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій, мешканці району.

На початку засідання головуючий надав слово мешканцям району, які звернулись з питаннями щодо перерахування плати за надання послуг з опалення, повірки будинкових теплових лічильників та прибирання прибудинкової території. З порушених питань він надав відповідні доручення начальникам дільниць КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва».

У ході засідання Микола Дубовик заслухав доповіді керівників структурних підрозділів щодо підключення опалення у будинках, закладах охорони здоров’я, культури та освітніх закладах. Так, із 722 житлових будинків комунальної власності, опалення вже підключено у 469. «До кінця поточного тижня ми повинні підключити всі будинки району до опалення, необхідно оперативно виявляти та усувати аварійні пошкодження, які виникають в процесі», - зазначив головуючий.

Також під час засідання Микола Дубовик наголосив на необхідності вчасного підключення до опалення приміщень, в яких розміщені клуби за місцем проживання ПРЦК «Поділ».

Крім того, у ході засідання обговорили звернення громадян щодо прибирання на сходових клітинах, роботи ліфтів, вивезення сміття та інші поточні питання.

За результатами розгляду порядку денного Микола Дубовик надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024