Головна  →  Новини  →  24 жовтня 2018

Віталій Кличко показав нове вуличне освітлення: «Київ стає не тільки гарнішим, а й світлішим»

Віталій Кличко показав нове вуличне освітлення: «Київ стає не тільки гарнішим, а й світлішим»

Мер Києва Віталій Кличко розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook відеоролик, у якому показане нове освітлення Набережного шосе в столиці.

«Київ стає не тільки гарнішим, а й світлішим. Ми продовжуємо встановлювати нове сучасне LED-освітлення на столичних вулицях і проспектах, мостах й інших об`єктах інфраструктури. Вже модернізували освітлення на понад 230-ти об`єктах. Це робить рух на вулицях більш комфортним і безпечним, а місту дозволяє економити на електроенергії до 30 відсотків бюджетних коштів», – написав мер столиці.

Він нагадав, що тільки протягом останніх місяців у Києві встановили сучасне LED-освітлення на бульварах Дружби народів і Вернадського, вулицях Жилянській, Саксаганського та інших. «Осяяним тепер виглядає і Набережне шосе», – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, за два роки, з початку втілення програми з модернізації зовнішнього освітлення, в Києві замінили 8 632 застарілих світильники на сучасні LEDи. Понад 2 500 з них встановили у 2017 році. 6 100 – цього року.

До кінця 2018-го в столиці планують оновити ще більше 3 000 світильників.

LED-освітлення встановлено на бульварах Дружби Народів, Академіка Вернадського, вулицях Саксаганського, Жилянській, Московській, Полковника Затєвахіна, Коноплянській, Парково-Сирецькій, Виборзькій, Дорогожицькій, Залізничній, на Набережному шосе.

Тривають роботи із заміни зовнішнього освітлення на Північному мосту, вулицях Анни Ахматової, Голосіївській, Героїв Севастополя, Космонавта Волкова, Чорнобильській, Машинобудівній, Тараса Шевченка та інших.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024