Головна  →  Оголошення  →  24 жовтня 2018

Оголошення ТОВ «Завод Київкомбікорм» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «Завод Київкомбікорм» повідомляє про намір отримання дозволу на викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин, що розташовується за адресою: 04080, м. Київ, вул. Кирилівська, 98.

Підприємство спеціалізується тільки на виробництві комбікормів для сільськогосподарських тварин. Хімічне виробництво на підприємстві відсутнє. В процесі виробничої діяльності в атмосферне повітря виділяються такі забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом, оксид вуглецю, оксид азоту (оксид  та діоксид азоту), в перерахунку на  діоксид азоту, оксид вуглецю, ксилол, уайт-спірит, залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо), манган та його сполуки (у перерахунку на діоксид мангану). Потужність викидів по підприємству в цілому становить – 2114,954 т/рік.

Планується розробка документів, у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Усі викиди – у межах допустимих норм, перевищень санітарних норм на межі санітарно-захисної  зони відсутні.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]/

Публікація в газеті «Експрес-об’ява»  від   21- 27вересня  2018 року37(5256)

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024