Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2018

23 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада (фото)

23 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада (фото)

23 жовтня у Подільській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств з актуальних питань життєдіяльності району.

Цього разу Віктор Смирнов звернув увагу присутніх на питання підключення будинків від опалення, санітарний стан території та аварійні розриття.

Як доповів перший заступник голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Микола Дубовик, станом на 23 жовтня внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі КП «Київтеплоенерго», тимчасово без гарячого водопостачання знаходяться 195 будинків. Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади, які ліквідовують пошкодження в опалювальний період на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. «Наразі роботи з усунення аварійних ділянок тривають та будуть завершені до кінця дня», - зауважив перший заступник голови.

Заступник голови Віталій Волошкевич доповів про хід підготовки до проведення районних заходів з нагоди 74-ї річниці вигнання нацистів із України та 75-ї річниці вигнання нацистів із міста Києва.

Виконуюча обов’язки керівника апарату Яна Дацун звернула увагу на питання своєчасності закриття звернень громадян, в частині житлово-комунального господарства, що надходять до райдержадміністрації. І хоча питання знаходяться на постійному контролі, голова району дав доручення переглянути звернення та максимально виконати всі роботи, про які просять мешканці, особливо, що стосуються роботи ліфтового господарства, наявності тепла, світла та гарячої води в оселях подолян.

«У зимовий період на перше місце виходять питання житлово-комунального господарства - наявності опалення, гарячої води, світла в оселях мешканців району. І вони повинні виконуватися першочергово. Тому, тільки комплексний підхід відповідальних за свій напрямок виконавців дасть реальний результат та виконання звернення в цілому», - звернувся до присутніх Віктор Смирнов.

Голова району дав доручення активізувати вивіз опалого листя, відновлення асфальтового покриття в місцях аварійних розриттів.

За результатами наради підготовлено протокол доручень до виконання.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024