КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2018

Оголошення ТОВ «СОЛІД-АКТИВ» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «СОЛІД-АКТИВ» повідомляє про наміри щодо отримати Дозвіл  на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел, що розташовані за адресою: м. Київ, Подільський район, вул. Гончарна, буд. 17-А.

Основна діяльність – інші види грошового посередництва (КВЕД – 64.19).

Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря  та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання Дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами підприємства. Після висловлювань побажань, Документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів, для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на підприємстві налічується три стаціонарних джерел викидів, а саме: два водонагрійних котла типу “Vitodens 300”, “Vitodens 200”, що працюють на природному газі та обладнання і устаткування кухні.

Потужність викидів в цілому становить 0,002892 г/с та 29,160653 т/рік, без парникових газів (вуглецю діоксид, азоту (1) оксид (N2О), метану) – 0,009993 т/рік.

Нормативна санітарно-захисна зона для даного виду діяльності не встановлюється. За результатами розсіювання, вклад підприємства в існуючий рівень забруднення атмосферного повітря по всіх речовинах нижчі від допустимих (1 ГДК).

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected]

Публікація в газеті «Експрес-об’ява»  від   05  - 11  жовтня  2018 року39(5258)



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.